|
سه شنبه 26 آبان 1394برچسب:تغذيه سالم ، سوسيس و كالباس، سيدداودحسيني ، تغذيه و رژيم, :: 8:41 :: نويسنده : سیدداودحسینی
ادامه مطلب ... ![]() فصل بهار آغاز رويش گياهان و زنده شدن دوباره زمين است. به اعتقاد بسياري از روانشناسان فصل بهار با شادابي و تحرک همراه است و اين را ميتوان از تکاپوي اطرافيان در اين فصل به خوبي حس کرد. بسياري از ما با پشت سرگذاشتن فصل سرد زمستان که با کوتاه بودن طول روز و بلندي شب همراه است خود را براي تحولي بزرگ آماده ميکنيم. اين تحول با تغييرات شيميايي در مغز همراه است و تأثيرات آن را ميتوان در تغييرات رفتاري همچنين تغيير الگوي زندگي و خواب مشاهده کرد. اما چرا با بيدار شدن طبيعت هنوز بدن برخي از ما در خواب است و چگونه ميتوان اين بيحالي را مديريت کرد تا به شادابي و سرزندگي رسيد. لطفا در باره مطالب و وبلاگ نظرات خود را ارسال نمایید.ادامه مطلب ... ![]()
دو شنبه 16 تير 1393برچسب:روزه داری,تغذیه در رمضان,رژیم در رمضان ,تغذیه,سیدداودحسینی,, :: 9:24 :: نويسنده : سیدداودحسینی
هنگام افطار از آغاز کردن غذا با آب سرد، نوشابه و مانند اینها جداً خودداری کنید. به جای آب سرد کمی آب گرم یا چای میل کنید. افطار را با خرما، کشمش، عسل و بطورکلی با یک قند طبیعی آغازکنید. به این ترتیب اشتها کنترل می شود و پرخوری کمترپیش میآید.
خوردن چای شیرین کم رنگ، شیر گرم، فرنی و حلیم کم روغن در آغاز افطار مناسب است.
نان و پنیر و سبزی (ضد عفونی شده) و یا نان و پنیر و مغز گردو نیز خوب است.
سبزی را در افطار میل کنید. سبزی در سحری، گاهی منجر به تشنگی در طول روز میشود. لطفا در باره مطالب و وبلاگ نظرات خود را ارسال نمایید. ادامه مطلب ... ![]()
شنبه 3 خرداد 1393برچسب:تغذیه,تغذیه سالم,تغذیه صحیح,توصیه های تغذیه ای شب امتحان ,غذای مناسب شب امتحان,تغذیه شب امتحان,سیدداودحسینی, :: 8:6 :: نويسنده : سیدداودحسینی
مواد غذایی که فواید طولانی مدت برای تقویت فعالیتهای ذهنی دارند: ۱- سبزیجات و حبوبات ادامه مطلب ... ![]()
پنج شنبه 1 خرداد 1393برچسب:تغذیه,تغذیه سالم,تغذیه صحیح,توصیه های تغذیه ای شب امتحان ,غذای مناسب شب امتحان,تغذیه شب امتحان,سیدداودحسینی, :: 10:33 :: نويسنده : سیدداودحسینی
ماهی با دارا بودن امگا ۳ از بهترین دوستان علاقهمند به کتاب و مطالعه است. یک ماده غذایی پر انرژی و سبک که در مقایسه با گوشت قرمز و سایر پروتئینها ارزش بالاتری دارد. امگا ۳ از مهمترین چربیهای لازم برای سلولهای مغزی و فعالیتهای آنهاست. امگا ۳ موجود در ماهیها، ویتامینهای موجود در حبوبات و سبزیجات، مواد غذایی حاوی آنتیاکسیدان و آب از مواد غذایی مفید برای سلولهای مغزی و فعالیتهای آنها هستند.ما برای انجام تمام کارها انرژی مصرف میکنیم؛ مثلاً راه رفتن، رانندگی کردن، ورزش کردن، درس خواندن و هر فعالیت دیگری. تفاوت در نوع انرژی مصرفی و اندامهای مصرفکننده این انرژی است؛ مثلاً به نظر شما بالا بردن یک وزنه ۲۰ کیلویی از ۴ طبقه یک ساختمان انرژی بیشتری احتیاج دارد یا حل کردن یک سۆال ریاضی در المپیاد ریاضیات جهانی؟ فکر کنید هر دو فعالیت هم ۱۵ دقیقه طول بکشد. خب قطعاً بالا بردن وزنه ۲۰ کیلویی انرژی بیشتری احتیاج دارد اما برای حل مسئله ریاضی، تمرکز و دقت بسیار بالایی لازم است. پس چیزی که برای حل مسئله ریاضی و درس خواندن لازم است چیزی فراتر از انرژی است و با خوردن یک غذای چرب و صرفاً پُرکالری حل نمیشود. غذاهایی به نام غذاهای تقویتکننده مغز وجود دارند که مصرف آنها هوشیاری، تمرکز و دقت فعالیتهای ذهنی را افزایش خواهد داد. برخی از آنها کوتاه اثرند و برای رسیدن به تأثیرات باید زمان دقیق مصرف آنها را بدانیم و برخی دیگر را باید به برنامه غذاییمان وارد کنیم تا در طولانیمدت به تأثیرات آنها برسیم. لطفا در باره مطالب و وبلاگ نظرات خود را ارسال نمایید. ادامه مطلب ... ![]()
یک شنبه 21 ارديبهشت 1393برچسب:تغذیه,تغذیه سالم,تغذیه صحیح,توصیه های تغذیه ای,رژیم,چاقی,رژیم لاغری,سوسیس و کالباس, :: 11:51 :: نويسنده : سیدداودحسینی
این میزان افزایش در سالهای اخیر بسیار نگرانکننده شده است بهطوری که مسئولان وزارت بهداشت در سالهای اخیر بارها نگرانی خود را از این مسئله ابراز کرده بودند. به گفته دکتر رسول دیناروند، رئیس سازمان غذا و دارو، مباحث بهداشتی مشکل اصلی فرآوردههای پروتئینی (سوسیس و کالباس) نیست بلکه مشکل اصلی آن است که تغذیه جامعه بهویژه کودکان و نوجوانان را برهم میزند. بر این اساس مصرف افراطی و روزانه این فرآوردهها به هیچ وجه توصیه نمیشود و از نظر تغذیهای کاری خطرناک است. لطفا در باره مطالب و وبلاگ نظرات خود را ارسال نمایید. ادامه مطلب ... ![]()
پنج شنبه 18 ارديبهشت 1393برچسب:دل درد, نفخ,سکسکه,تغذیه صحیح,تغذیه سالم,رژیم,رژیم درمانی,سیدداودحسینی, :: 7:46 :: نويسنده : سیدداودحسینی
سکسکهدراثربالاوپايينرفتنديافراگمدربدناتفاقميافتد. درواقعبرخيازخوراکيهاميتوانندباعثتحريکوآزارديافراگم شوندواجازهندهندکهاينپردهنازک،کارشرادرستانجامدهد. برايهمينگاهيبعدازخوردنبعضيغذاهادچارسکسکهميشويم. لطفا در باره مطالب و وبلاگ نظرات خود را ارسال نمایید. ادامه مطلب ... ![]()
چهار شنبه 17 ارديبهشت 1393برچسب:دل درد, نفخ,سکسکه,تغذیه صحیح,تغذیه سالم,رژیم,رژیم درمانی,سیدداودحسینی, :: 11:18 :: نويسنده : سیدداودحسینی
چراشکممانقاروقورميکند؟ روده همه افراد در حالت عادي، حرکاتي به نام پريستالسيسم دارد که اين حرکات گاهي هنگام خالي بودن رودهها رخ ميدهند و گاهي پس از صرف غذا و موقع سيري. حالا اگر حرکات روده فردي، خيلي شديد باشد، خود او يا اطرافيانش ميتوانند صداي شکمش را بهصورت قار و قور بشنوند. ابتلا به روده تحريکپذير، تحريک بيش از حد روده با موادغذايي محرک، استرس و رشد بيش از حد ميکروبها در روده ميتوانند از عوامل قار و قورکردن شکم، پس از صرف غذا باشند. هضم نشدن قندهاي موجود در برخي حبوبات در بدن بيشتر افراد هم باعث توليد گاز ميشود و به همين خاطر هنگام عمل پريستالسيسم،صداي قار و قور ايجاد ميکند. ضمن اينکه اگر فردي مشکل کمبود آنزيم لاکتاز رودهايداشته باشد، با دريافت برخي قندها مانند لاکتوز موجود در شير، شکمش حسابي بهقار و قور ميافتد. لطفا در باره مطالب و وبلاگ نظرات خود را ارسال نمایید. ادامه مطلب ... ![]()
سه شنبه 16 ارديبهشت 1393برچسب:دل درد, نفخ,سکسکه,تغذیه صحیح,تغذیه سالم،رژیم،رژیم درمانی،سیدداودحسینی, :: 9:29 :: نويسنده : سیدداودحسینی
چراترشميکنيم؟ ترشکردنياريفلاکسدراثربرگشتاسيدمعدهبهمريبرايخيليازافراد، درستبعدازغذاخوردناتفاقميافتد.اينمشکلشايعاگربهصورتمداوم ايجادشود،ميتواندعوارضيمانندالتهابيازخممريرادرپيداشتهباشد امابارعايتاصوليخاصبهراحتيميتوانآنراازبينبرد. لطفا در باره مطالب و وبلاگ نظرات خود را ارسال نمایید.ادامه مطلب ... ![]()
دو شنبه 15 ارديبهشت 1393برچسب:دل درد, نفخ,سکسکه,تغذیه صحیح,تغذیه سالم,رژیم,, :: 13:42 :: نويسنده : سیدداودحسینی
چرادلدردميگيريم؟ يادلدردميکنندوميگويندکهديگرنميتوانندتاچندساعت ازجايشانتکانهمبخورند.معمولاغذاخوردنبيشازاندازه يا مصرفغذاهايچرب،انواعفستفود،غذاهاي ديرهضم يا غلاتفراوانباعثايجادحسسنگينييادلدردبعدازصرفغذاميشود.
ادامه مطلب ... ![]()
یک شنبه 14 ارديبهشت 1393برچسب:دل درد, نفخ,سکسکه,تغذیه صحیح,تغذیه سالم, :: 13:37 :: نويسنده : سیدداودحسینی
ازمشکلاتياستکهگاهيبعدازصرفوعدههاياصليغذابهسراغمانميآيد... آياميدانيدکهدليلبروزاينمشکلاتوراهپيشگيريازآنهاچيست?
ادامه مطلب ... ![]()
پنج شنبه 11 ارديبهشت 1393برچسب:تغذیه,تغذیه سالم,تغذیه صحیح,توصیه های تغذیه ای,رژیم,چاقی,رژیم لاغری, :: 15:25 :: نويسنده : سیدداودحسینی
از نظر کارشناسان تغذیه برای مبارزه با چاقی و همینطور پیشگیری از آن "نخوردن" و رژیم های سخت غذایی ،نه تنها به لاغری فرد به طور اصولی کمک نمی کند بلکه خود می تواند آسیب هایی در بر داشته باشد.از نظر کارشناسان داشتن برنامه غذایی مناسب و خوردن همه گروه های مواد غذایی به تناسب و بر حسب نیاز بدن در کنار مکمل های لازم و مفیدی مثل فعالیت بدنی و ورزشی و همینطور رعایت برخی نکات رفتاری در شیوه وسبک غذاخوردن تنها روش اصلی مبارزه . پیشگیری از چاقی است. لطفا در باره مطالب و وبلاگ نظرات خود را ارسال نمایید.ادامه مطلب ... ![]()
دو شنبه 21 اسفند 1391برچسب:صبحانه , تغذیه صحیح,تغذیه سالم,صبحانه خوب,, :: 13:51 :: نويسنده : سیدداودحسینی
انجام مطالعات علمي فراوان دلايل زير را براي خوردن صبحانه مهم نشان داده است.: لطفا در باره مطالب و وبلاگ نظرات خود را ارسال نمایید. ادامه مطلب ... ![]()
یک شنبه 20 اسفند 1391برچسب:صبحانه , تغذیه صحیح,تغذیه سالم,صبحانه خوب,سيدداودحسيني, :: 11:59 :: نويسنده : سیدداودحسینی
صبحانه،وعده غذايي سبكي است كه معمولا صبح هنگام و پس از بيدارشدن از خواب آن را مي خورند.در نقاط مختلف دنيا از مواد غذايي متفاوتي براي صبحانه استفاده ميكنند.نان،در همه جاي دنيا جزء لاينفك صبحانه است . معمولا انواع نان به همراه پنير،تخم مرغ ،كره و مربا،حبوبات،كيك،كلوچه،انواع گوشت،سوسيس،انواع ميوه و آب ميوه به عنوان صبحانه مصرف مي شود. لطفا در باره مطالب و وبلاگ نظرات خود را ارسال نمایید. ادامه مطلب ... ![]()
هرگاه روزانه چند ين سهم از فقط يك غذاي خاص از هر گروه مواد غذايي داشته باشيم ، تمام نيازهاي غذايي ما بر آورده نمي شود . بلكه بايستي به دو دليل انواع مختلفي از غذاها از هر گروه مواد غذايي را انتخاب و مصرف نماييم.
لطفا در باره مطالب و وبلاگ نظرات خود را ارسال نمایید. ادامه مطلب ... ![]() عادت هاي سالم غذايي مصرف درست و به موقع مواد غذايي تاثير مستقيم بر سلامت بدن دارد . انرژي وتحرك وسرزندگي محصول تغذيه سالم وعادت هاي مناسب است .براي اينكه بتوانيد برنامه غذايي منظمي داشته باشيد و از طرفي از غذا خوردن خود نهايت لذت را ببريد ، به نكات زير توجه كنيد. لطفا در باره مطالب و وبلاگ نظرات خود را ارسال نمایید.
ادامه مطلب ... ![]() 1-غذاهاي بدون چربي را خريداري نمائيد . غذاهايي كه مورد علاقه شما هستند وبراي خوردن آنها هوس مي كنيد ، خريداري نكنيد. ليست خريد غذا راتهيه كنيد و هميشه از آن پيروي كنيد .هنگامي كه گرسنه هستيد خريد نكنيد.
2-هميشه غذا را در يك اتاق و در يك مكان مشخص آن اتاق مصرف كنيد. براي مثال غذا را روي ميز ناهارخوري صرف كنيد و ار انجام فعاليتهاي ديگر (به استثناي صحبت كردن) خودداري نماييد
3-حواستان به اوقاتي كه بدون جهت غذا مي خوريد باشد مثلا وقتي به بچه ها غذا مي دهيد و مقداري باقي مي ماند،براي دلسوزي بقيه را خودتان نخوريد.
لطفا در باره مطالب و وبلاگ نظرات خود را ارسال نمایید. ادامه مطلب ... ![]()
جمعه 23 ارديبهشت 1390برچسب:, :: 20:20 :: نويسنده : سیدداودحسینی
هر گاه حیوانات با یک نوع غذا تغذیه شوند ،به زودی و یا پس از مدتی بیمار شده و می میرند . یک نوع غذا حاوی تمام مواد مغذی ضروری نیست . مثلا گندم (آرد کامل گندم) ادامه مطلب ... ![]() ![]() |